Seaton Ekonomi
Vi söker en ekonomikonsult som har koll på siffrorna och som brinner för effektivisering och automatisering!
Seaton Ekonomi är en heltäckande ekonomibyrå där vi utför allt gällande löpande redovisning, löner, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, koncernredovisning, ekonomistyrning och bolagsbildningar samt kvalificerad rådgivning.

Bolaget grundades 2012 och vi är idag totalt tre medarbetare med ambitionen att växa och bli några fler. Vi sitter i helt nyrenoverade och fräscha kontor i vår egen fastighet ROOM Business Center, som är ett kontorshotell där vi sitter tillsammans med andra entreprenörer & företagare vilka flertalet är våra kunder. Vi är personliga med våra kunder och satsar på service och engagemang utöver det vanliga. Våra kunder är främst mindre och medelstora ägarledda företag i varierande branscher men även större bolag samt börsbolag förekommer.Information om tjänsten

Vi behöver förstärka vår organisation med en erfaren ekonomikonsult till vår verksamhet i Torslanda. Arbetsuppgifterna består bland annat av att självständigt sköta kunders löpande flöden i våra digitaliserade och automatiserade ekonomisystem tillsammans med skatteredovisning samt att upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. För våra kunders räkning utförs uteslutande alla redovisningstjänster i en digitaliserad, automatiserad och molnbaserad redovisningslösning. Du erbjuds en bred, självständig och flexibel roll med stort ansvar och får vara med och påverka företagets fortsatta utveckling.

Tjänsten kräver att du är noggrann och alltid strävar efter att hålla mycket hög kvalitet i ditt arbete. Du har stor social kompetens och uppskattar ett arbete där du har många kontaktytor och får samarbeta med såväl kollegor som kunder. Som ekonomikonsult har du ansvar för att utveckla och driva en stor del av bolagets kundrelationer och framtida arbetsrutiner. Du får den lilla byråns fördelar med nära och korta beslutsvägar och med gott om utrymme att synas och göra skillnad. Du kan komma att besöka kunder vilket innebär att du som söker tjänsten behöver inneha B-körkort samt tillgång till egen bil.

Din profil:

  • Ekonomiutbildning
  • Meriterande med några års erfarenhet av arbete på ekonomi- eller revisionsbyrå
  • Du är van vid att hålla deadlines och att hantera många olika ärenden samtidigt
  • Noggrann, prestigelös, flexibel, strukturerad, effektiv, stresstålig, självständig, förtroendeingivande och humoristisk är några personliga egenskaper vi tror att du besitter
I din roll som ekonomikonsult får du full insyn i kundernas ekonomi och vi värnar om att du som medarbetare har en hög moral/etik och med din integritet tar du fullt ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder:
Ett spännande och utvecklande arbete där dina initiativ premieras. Seaton Ekonomi satsar på sin personal vad gäller kompetensutveckling och att få medarbetarna att trivas genom att skapa en trevlig och positiv arbetsmiljö. Vi ser fram emot att få träffa Dig!

Tjänsten är en heltidsanställning alternativt en deltidsanställning om 75-80 procent, med tillträde omgående.
Välkommen med din ansökan!
Daniel Seaton
+46 (0) 709 90 60 40 (mobil)
daniel@seatonekonomi.se