Seaton Ekonomi
Offert inom 24 h
Meet the group, explore the school and get a free consultation
Antal Anställda?
Hur många löner?
0
100
Antal som ni hanterar?
+
You agree with our Terms and Conditions
Unika lösningar för dig och ditt företag
Vi är ekonomibyrån som riktar sig till dig som driver små och/eller medelstora företag. Vi tar oss an såväl enklare som mer kvalificerade uppdrag inom ekonomi, redovisning, administration och rådgivning.
Redovisning
Att lämna bort sin ekonomiadministration kan av många upplevas som en kontrollförlust. Att man inte vet hur företaget ligger till, just nu. Därför erbjuder vi våra kunder fullständig kontroll och transparens på räkenskaperna, dygnet runt, oavsett om du befinner dig på kontoret, i sommarstugan eller på andra sidan jordklotet. Genom säkra webbaserade system i Seaton Online kan du med enkelhet följa bolagets bokföring, resultatutveckling och kommentarer till siffrorna samt att ni kan ta fram rapporter och listor för utskrift.
Interim Ekonomichef/CFO
Vid frånvaro av ordinarie chef, föräldraledighet eller inför stora förändringar på ekonomiområdet, är en interim CFO en effektiv och kvalitativ lösning för att säkra den löpande verksamheten eller som en extra resurs. Seaton erbjuder resursförstärkning som CFO eller ekonomichef för kortare uppdrag eller längre perioder.
Seaton Online
Vi använder oss av programlösningar som hör till några av Sveriges mest uppskattade, med smarta program och tjänster på internet. Kort och gott: Vi använder oss av Sveriges mest flexibla produktsortiment för att kunna erbjuda maximal effektivitet i våra redovisningsuppdrag - låt oss få visa er!
Löneadministration
Vi erbjuder kvalificerade tjänster i löneprocessen. Vi beräknar lön och ersättning för de anställda och tillhandahåller underlag för redovisning av personalkostnader samt rapportering till myndigheter och andra institutioner. Vi erbjuder en flexibel lönefunktion utifrån dina behov med kunskap som är vägledande i ditt arbetsgivaransvar. Ni betalar bara för den tid och de tjänster ni verkligen behöver.
Boka ett förutsättnigslöst möte
VI TRÄFFAR DIG GÄRNA! Boka kostnadsfritt företagsbesök.
Vi sparar ej era uppgifter utan använder dessa endast för initial kontakt.