Seaton Ekonomi
Lediga tjänst på Seaton Ekonomi!
Vi söker en redovisningskonsult till vår digitala ekonomibyrå - Är du vår nästa medarbetare?Vilka är vi?

Seaton Ekonomi AB består idag av 5 medarbetare som hjälper flertalet kunder med deras bokföring och siffror, alltifrån börsnoterade stora företag till enskilda firmor och aktiebolag, men även andra bolagsformer.

Vi jobbar helt digitalt och sitter i ett trevligt kontorshotell i Torslanda.Vem söker vi?

Du är en ekonom som kan hjälpa företag med allt som behövs – rådgivning, löpande bokföring, bokslut, moms, NE-bilaga, INK2, årsredovisningar, K10-bilagor etc. Du blir kundansvarig för bolagen och sköter all kundkontakt. Du behöver vara självgående och kunna lösa alla tänkbara situationer inom bolagsformerna, givetvis har du dina kollegor att ta hjälp och stöttning av.Tjänstens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer få totalansvar för ett visst antal kunder. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.Vem är du?

– Du är positiv, serviceminded, prestigelös och älskar att ta hand om dina kunder och dess behov. Du är van att hjälpa kunder och ge rådgivning med känslan av att det inte finns några dumma frågor.

– Du har jobbat mycket i Fortnox och känner dig fullt bekväm i systemet, alla funktioner och program.

– Du har arbetat länge med löpande bokföring, avstämningar och upprättar årsbokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer på egen hand.

– Du är noggrann och håller deadlines med marginal.

– Du är driven och analytisk och trivs i en roll med stor frihet under ansvar.

– Du är stresstålig och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt.Upplägg?

Var och när du arbetar är upp till dig själv då vi är helt digitala. Vill du arbeta hemifrån eller på kontoret är flexibelt. Månadsmöte (via Teams) och avstämningar sker löpande och vi hjälper alltid varandra när så behövs. Vi kör med rak och tydlig kommunikation.Nyfiken?

Maila din ansökan till isabelle@seatonekonomi.se

Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!